Drobečková navigace

O společnosti > Těstárna

Těstárna

Od roku 2004 společnost začala s výrobou krátkých těstovin.

Těstárna je umístěna v areálu mlýna Věrovany, kde se zpracovává především mouka vyráběná v tomto mlýně.

Výrobna těstovin je vybavena technologií PAVAN z Itálie.

balící linka

Technologie těstárny je plně automatizována až na konečné balení, kde se provádí plnění, buď to ručně do kornoutu nebo průmyslovou baličkou do klasických 500g sáčků.

Těstoviny jsou vyráběné z těstárenské polohrubé mouky.

Výrobky jsou s vaječným bílkem pak dále vaječné a nakonec bezvaječné.

Dnes jsou na trhu těstoviny distribuovány pod značkou MALITAS.

 

automatická linka

 

 

nudle

 

 

 

25. 4. Marek

Zítra: Oto

 

malitas_bottom[1].png