Kvalita
Na kvalitu mouky dohlíží certifikované laborantky
Obilí důkladně kontrolujeme v našich laboratořích, které jsou nedílnou součástí obou mlýnů. Zakládáme si na prvotřídní kvalitě mouky, proto zachováváme přísná pravidla při jejím zpracování. Během samotné výroby mouku několikrát testujeme, zdali dosahuje všech potřebných jakostních parametrů.
Čím si mouka z Věrovan vysloužila takový věhlas?
- Jsme opravdu precizní při kompletním zpracování zrna.
- Mouku kompletně analyzujeme na profesionálních přístrojích.
- Na kvalitu v obou mlýnech dohlížejí certifikované laborantky.
- Na Moravě jsou skvělé podmínky pro pěstování pšenice – výborná půda a dostatek slunce.
Laboratoře
Na začátku celého procesu zpracování obilí je jeho příjem. S dostatečným vybavením laboratoře a odborně zaučeným personálem se nám daří eliminovat příjem nedostatečně kvalitní suroviny. Přijímána je pouze taková surovina, která splňuje jakostní parametry pro další zpracování.
Během výroby je mouka testována, zda dosahuje všech potřebných jakostních parametrů pro zákazníky.
Pro společnost je velmi důležitá zpětná kontrola v případě jakýchkoliv reklamací. Vzorky jsou pečlivě uschovány pro kontrolu vyexpedovaného zboží. Kvalita zboží je upřednostňována před kvantitou.
Certifikáty